Mali, 2008 - Bekijk foto
If it’s no fun, nobody is going to do any of this. Rosbeth Moss Kanter

Werkwijze

Sinds 1982 bestaat mijn werk uit een combinatie van uitvoerende en leidinggevende taken. Ik heb inmiddels veel ervaring met:

  • het leidinggeven aan teams, organisaties en projecten en het:
  • schrijven en redigeren van aanvragen,  rapportages en publicaties
  • ontwikkelen van beleid, curricula, lesmateriaal, films en websites
  • het doen van onderzoek en het organiseren van conferenties 

Ik vind het prettig om bij het totale traject betrokken te zijn; van visie-ontwikkeling tot implementatie, evaluatie en verbeterplan, van het ontwikkelen en uitwerken van concepten tot het eindredigeren van de proefdrukken.
Daarnaast vind ik het ook een uitdaging om in korte tijd een klus te klaren; brononderzoek te doen, mensen te interviewen en een projectaanvraag of een adviesrapport te schrijven.

Mijn rol is die van aanjager, inspirator, vormgever van processen en producten en bewaker van planning, sfeer en kwaliteit. Mijn insteek en ervaring is dat werk vaak beter, leuker en mooier kan.

Kenmerkende aspecten van mijn aanpak: betrokkenheid, tempo,  zorgvuldigheid, product- en resultaatgerichtheid, helicopterview, plezier, creativiteit, pragmatisme en flexibiliteit.

In de loop van de jaren heb ik regelmatig feedback gekregen op mijn functioneren en resultaten. Klik op feedback voor voorbeelden. 

.